maanantai 23. lokakuuta 2017

Maanantain punnitus ja miten kieltäytyä herkuista?

Noniin, muutama päivä reissattiin ja herkuteltiin, eilen tiukka linja ja tämän aamun tulos:

75,7 kg
 
 
Jipii. Mutta tänään, kun pääsin töihin, työkaveri oli leiponut, ja eipä sitä oikein raaski sanoa ei. En ottanut kovin isoa palaa, mutta silti, tavoite oli pysyä arki ruodussa. Miten te muut kieltäydytte herkuista? En tahdo olla se tylsä, joka laihduttaa eikä voi syödä. Herkkupäivät pidän kyllä erikseen.
 
Vajaan neljän viikon päässä on ensimmäinen tavoite, 72 kg. Voi olla haastavaa näillä juhlilla, mitä tiedossa, mutta onpahan edes tavoite. Onko muita laihduttajia?
 
Itsellä ei ole nyt oikein mitään ideaa millä laihduttaa, ainoastaan koitan arkena katsoa mitä syön, ja pienentää annoksia. Enemmän vettä.
 


1 kommentti:

  1. Hei!

    Täällä yksi "kohtalotoveri" olisi mukana projektissa. Minulla myös tiputettavaa ja taustalla myös onnistumisia Jutan diettien parista. Nyt lähden vetämään GoFatGo-ohjeilla,se on simppeli. Simpeä olen kerran yrittänyt ja se on liian sekava minun makuuni. Nyt starttaan matkaan, kaurapuuro mehukeitolla ja raejuustolla syöty ja pöydällä odottaa lounaskanasalaatti ja välipalarahka. Kyllä tämä tästä parin päivän päästä jo helpottaa. =) Tsemppiä tavoitteeseen pääsemisessä ja onnea matkaan!

    VastaaPoista